Πώς να ξεκινήσετε μια ομορφιά και να κερδίσετε χρήματα Cosmetics Unsung Makeup Heroes: Εκτός από το ποιος είναι το Poppy Blush

Unsung Makeup Heroes: Εκτός από το ποιος είναι το Poppy Blush

καθώς και με τα καλλυντικά “Ποιος είναι η παπαρούλα σας
Είμαι τόσο κοντά στην τοποθέτηση του αγαπημένου μου / κτύπησε το τηγάνι του Nars οργασμού έξω σε βοσκότοπους για το καλοκαίρι, καθώς και να το αντικαθιστά με τα καλλυντικά που είναι η παπαρούλα σας γεμάτη άνθηση Ullra Flush ($ 19).

Περισσότερο από το μόνο a’ight, αυτό το ροζ ροζ είναι μια σκόνη κοκκινισμένο κρυμμένο κόσμημα! – καθώς και αν δεν το δοκιμάσετε ακόμα, ελπίζω ότι θα κάνετε, γιατί πιστεύω ότι είναι η βόμβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σαν κάποιος ενθουσιώδης ενθουσιώδης μακιγιάζ και να μοιραστεί το HQ πήρε ένα τηγάνι του οργασμού NARS, πρόσθεσε λίγο πιο ροζ σε αυτό καθώς και την παρείχε ένα μαλακό χρυσό λάμψη.

ΚΕΡΑΙΑ! Πάρε αυτό. Ποιος είναι η παπαρούνα σου τώρα, κοκκινίζει!?

Μερικές φορές με το οργασμό nars, πιστεύω ότι το μαργαριτάρι χρυσό λάμψη παίρνει πάνω από την εμφάνισή μου. Είναι σαν, Dayum, Gina! Πήρατε το φορτηγό λάμψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ποιος είναι η παπαρούλα σου δεν είναι έτσι. Αντί να χτυπάτε την πόρτα με μπότες από χάλυβα ουρλιάζοντας, “hey, y’all, κοιτάξτε τους πόρους μου!” Το χρυσό μαργαριτάρι του Tip-toes με τις τουλίπες σε παντόφλες μπαλέτου. Είναι ακόμα λαμπερό … αλλά πιστεύετε ότι brunch shimmer, σε αντίθεση με το πάρτι Bachelorette.

Η λεπτή αλεσμένη, χρωματισμένη σκόνη δεν μοιάζει απλά σαν να κάθεται πάνω από το δέρμα μου. Μπορώ να χτυπήσω ένα ή δύο στρώματα στα μάγουλά μου με μια ρουτίνα ρουζ βούρτσα, καθώς και είμαι υπέροχος να πάω, προσεκτικά shimming για την ημέρα μου με ένα ροδάκινο ροζ χρυσό φλος.

Εάν έχετε μια ευκαιρία, δώστε το ένα από αυτά τα μέρες με ένα γυμνό κραγιόν ή γυαλάδα για ένα πραγματικά όμορφο, κορίτσι-κορίτσι-πόρτα flush. Σκεφτείτε επίσης ότι μοιράζονται επίσης με το Mocha Freeze Wonderful Lusters Gloss, Mac τεράστιο πλούσιο πλέγμα

Η μακρόχρονη σειρά Unsung Heroes διαθέτει μερικά από τα προτιμώμενα προϊόντα μακροπρόθεσμης συλλογής από μια σειρά από μονόκλινα εμπορικά σήματα ομορφιάς.

Εάν ο οργασμός NARS είναι ο σύλλογος σας, τότε ποιος είναι η παπαρούλα σας μπορεί να είναι το μεσημεριανό γεύμα της μέσης εβδομάδας με το καλύτερο σας έργο εργασίας.

Φυσικό με ένα λάκτισμα!

Ποιος είναι η παπαρούνα σας ζει στη μακροπρόθεσμη γραμμή, καθώς και μπορείτε να το ανακαλύψετε και να το αντιμετωπίσετε καθώς και στο διαδίκτυο.

Είναι “υγιής”

Το τηλέφωνό μου μαμά τον καλεί “Big-Buled”. Οι κτηνίατροι είναι “μια ανθεκτική γάτα”.

Αν είχα μια δεκάρα για κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποίησε κώδικα για να εξηγήσει τις καρτέλες …

Σήμερα άκουσα μια νέα φράση, “υγιή”. Ένας συμβολαιογράφος ήρθε σήμερα από τότε που έπρεπε να έρθουμε σε ένδειξη χαρτί καθώς και είπε: “Είναι μια εξαιρετικά υγιεινή γάτα”, η οποία είμαι σίγουρος ότι ο κώδικας για “ο αιλουροειδής σου είναι husky”.

Το στοιχείο της καταπίεσης μου …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, υπέροχο tabby …. Και τα 20 κιλά σας.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *