Πώς να ξεκινήσετε μια ομορφιά και να κερδίσετε χρήματα Cosmetics Μου, τι ένα όμορφο μπουκάλι: η νέα Rosabotanica του Balenciaga Eau de Parfum

Μου, τι ένα όμορφο μπουκάλι: η νέα Rosabotanica του Balenciaga Eau de Parfum

η Νέα Rosabotanica του Balenciaga Eau de Parfum
Είναι περίεργο να αρέσει ένα άρωμα εξαιτίας της φιάλης; Πώς «Bout το μπουκάλι και το κουτί; Γιατί να ειπωθεί η αλήθεια, είναι τα αγαπημένα μου πράγματα για το νέο Rosabotanica του Balenciaga Eau de Parum. Λατρεύω τον τρόπο που κοιτάζει στο κομμάτι μου.

Bee-yoo-tee-πλήρης …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φοράω το αρχικό florabotanica όλη την ώρα (η αγάπη που νομίζω!), Γι ‘αυτό ήθελα να δώσω αυτή τη νέα έκδοση ένα sniff.

Όπως το πρωτότυπο, έχει σημειώσεις τριαντάφυλλου, αλλά στη θέση του μέντα, το άρωμα παίρνει το λάκτισμα από πικάντικο ροζ πιπέρι. Καθώς το άρωμα στεγνώνει, παίρνει μια ζεστή κρέμα.

Μου αρέσει. Αλλά αγαπώ το μπουκάλι.

“Το άρωμα ανοίγει με κρυστάλλινους floral τόνους για υάκινθος και κρεμώδεις πράσινες νότες του φύλλου σχήμα, αναζωογονημένο από το φυσικό πράσινο χαρακτήρα του Petitgrain. Το πειραματικό τριαντάφυλλο προσφέρει φωτεινές φυτικές σημειώσεις ενώ αφρώδη, ελαφρώς πικρές σταγόνες γκρέιπφρουτ και φρέσκες πικάντικες νότες ροζ πιπέρι και κάρδαμο ενισχύουν την προσωπικότητά του. Το λευκό Ambery Dry-Down καθαρίζεται από μια δομή ζωντανών και φωτεινό λευκό δάσος, κατασκευασμένο από κέδρο ξύλο, Vetiver και πατσουλί με καθαρές ξύλινες νότες. ”

– Neimanmarcus.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το άρωμα φαίνεται πολύ στενό και κάπως άτακτο για μένα, όπως θα έπρεπε να φορεθεί με πράκτορα provacateur σε ένα ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου.

Πολύ δροσερό … και σε αντίθεση με τα δεκάρα-a-dozen φρουτώδη florals (χασμουρητό). Αξίζει ένα Sniff αν η μύτη σας αρέσει σε σύνθετες μυρωδιές, A La Frederic Malle και Tom Ford.

Είναι διαθέσιμο τώρα στο Neiman Marcus Stores και Neimanmarcus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *