Πώς να ξεκινήσετε μια ομορφιά και να κερδίσετε χρήματα Cosmetics Τσάρλι το Rainbow Pegasus (και μια ειδική επέτειος)

Τσάρλι το Rainbow Pegasus (και μια ειδική επέτειος)

καταλαβαίνετε ακριβώς πώς όταν οι άνθρωποι δηλώνουν ότι αισθάνονται σαν ένας τεράστιος νεαρός στην καρδιά, παρόλο που είναι τεχνικά ενήλικες; Ναι, πιστεύω ότι είναι ένα γνήσιο πράγμα, αφού αισθάνθηκα σαν ένας νεαρός μεταμφίεση ως ενήλικας όλη η μέθοδος με τις αρχές της δεκαετίας του ’30.

Δεν υπήρχε μια στιγμή που ξύπνησα καθώς και είπε: “Ω, gee! θα το δούμε; Ακριβώς πόσο δροσερό! Είμαι ενήλικας τώρα! ” Όπως μια πεταλούδα που αναδύεται από έναν Χρυσάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρουσιάστηκε αργά το πρόγραμμα με λίγα χρόνια …

Ακόμα και πριν αρχίσω να πιστεύω τον εαυτό μου ως ένα ενήλικο, πήγα ακόμα να δουλέψω καθώς και να πληρώσω τα έξοδά μου καθώς και η ρουτίνα ενηλίκων τζαζ, ωστόσο ποτέ δεν μάλλον ένιωθε σαν έναν ειλικρινούς ενήλικες.

Στη συνέχεια, συνέβησαν μερικά τεράστια πράγματα. Ο πρώτος ήταν ο πρώτος οι γονείς του φίλου μου που περνούν μακριά, καθώς και το δεύτερο ήταν η μαμά του El Hub να πάρει καρκίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ο νεαρός στην καρδιά μου δεν εξαφανίστηκε … αλλά έπρεπε να αφήσει ενήλικα karen να αναλάβει για λίγο.

Κάθε φορά που σε μια στιγμή, ο νεαρός Karen με αφήνει να καταλάβω ότι εξακολουθεί να κλωτσήσει γύρω, όμως, όπως όταν ικανοποιήσω αυτό το γεμιστό μπλε Πήγασο με τη χαίτη του ουράνιου τόξου.

Ναι, αυτή ήταν μια μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που υπάρχει από το El Hub.

Σοβαρά, ο φίλος μου, αν μπορείτε, να παντρευτείτε έναν άντρα που καταλαβαίνει ότι θα αποκτήσετε φανταστική ευτυχία από ένα μπλε Pegasus, αφού έχει ένα αστραπές Rainbow στο άκρο της.

Αυτό το παιχνίδι με φέρνει ευτυχία (μόλις έκανε ένα ομοιοκαταληξία!). Έχω ορίσει τον Τσάρλι της, καθώς και εδώ που θέτει για σας με λουλούδια.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!

P.P.S. Σήμερα – πραγματικά αυτή η εξαιρετικά ημέρα – σηματοδοτεί την επίσημη οκταή επέτειο του μακιγιάζ καθώς και το blog της έκδοσης.

Yup, οκτώ χρόνια πίσω Σήμερα έχω πληκτρολογήσει την εξαιρετικά πρώτη πρώτη θέση μου.

10.223 άρθρα αργότερα … Εξακολουθούμε να μιλάμε για μακιγιάζ καθώς και πολυτελή παιχνίδια ουράνιου τόξου με αστραπιαία μπουλόνια στα άκρα τους, lol!

Και εξακολουθώ να πληκτρολογώ “lol” καθώς και να χρησιμοποιούν ελλείψεις …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιερό sh * t, δεξιά!? Έχω γράψει πολλά περισσότερα από 10.200 άρθρα πάνω από 2.900 ημέρες. Δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να είμαι αμηχανία ή υπερήφανος!

Πιθανώς λίγο και των δύο …

Καταλαβαίνετε τι, αν και; Είχα τη διασκέδαση. Ελπίζω να έχετε επίσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *