Πώς να ξεκινήσετε μια ομορφιά και να κερδίσετε χρήματα Uncategorized PAUL & JOE Ενυδατική βάση Ίδρυμα Primer S: Χρήσιμη ενυδάτωση με ουράνιο άρωμα

PAUL & JOE Ενυδατική βάση Ίδρυμα Primer S: Χρήσιμη ενυδάτωση με ουράνιο άρωμα

Paul & Joe Ενυδατική βάση Ίδρυμα Primer S σε 03 Clear ($ 36)

Σύμφωνα με το 80S Spelling Bee Champion / Hip-hop Group J.J. Fad, το “S” είναι για το Super, και το “U” είναι για μοναδικό. Το “P” είναι για την τελειότητα και ξέρετε ότι είμαστε freaks …

Είναι αυτό το πρώτο μέρος – το μέρος του “S” για πολύ – αυτό ισχύει και για τα νέα $ 36 Paul & Joe ενυδατικό ίδρυμα Ίδρυμα, επειδή dang αν αυτά τα πράγματα δεν μυρίζουν πολύ καλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι το πώς φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι να ανοίξω την πόρτα στη σουίτα ρετιρέ στο ritz-carlton paris όταν ένα σύννεφο του Chanel Coco Mademoiselle αναμιγνύεται με αρωματικό πορτοκαλί σαμπουάν λουλουδιών και πολυτελές σκόνη μωρών σκόνη έξω …

Gimme ένα δευτερόλεπτο γιατί πρέπει να πάρω άλλο sniff, AAH!

Paul & Joe Ενυδατικό Ίδρυμα Primer S στο 03 Clear

Ένας από τους δύο νέους εκκινητές προσώπου που φτάνουν σε τρεις αποχρώσεις σε απευθείας σύνδεση και στους μετρητές του Paul & Joe τον επόμενο μήνα, το ενυδατικό ίδρυμα Primer S είναι το πολύ πιο “Chillaxed” ένα. Ένας υγρός εκκινητής, αναπτύσσεται να ενυδατώνει, να εξομαλύνει τους πόρους – αν και όχι ως ίδρυμα ως ιδανικό αστάρι μακιγιάζ, το άλλο νέο αστάρι P & J – και να προετοιμάσει το δέρμα για θεμέλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Με αυτό το αστάρι, η μεγάλη ενυδατική είναι το πραγματικό όνομα του παιχνιδιού καθώς περιλαμβάνει δύο τύπους υαλουρονικού νατρίου, μαζί με υδρολυμένο υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα βερίκοκου και λευκού λουλουδιού, και πορτοκαλί νερό λουλουδιών. Για λίγο λαμπερό, ο τύπος περιλαμβάνει επίσης μαργαριτάρι σαμπάνιας.

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα αρκετά καλό αστάρι, αλλά μου αρέσει κυρίως για την υγρασία και το άρωμα (που αγαπώ). Θα έφθυσαν γι ‘αυτό όταν αυτά τα δύο πράγματα ήταν πολύ πιο απαραίτητα για μένα από το πόρο εξομάλυνσης … γιατί αυτό δεν είναι η δύναμή του.

PAUL & JOE Ενυδατική βάση Ίδρυμα Primer S στο 03 Clear τόσο αδερμάτημένων (αριστερά) και αναμειγνύεται (δεξιά)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναζητήστε το επόμενο μήνα σε απευθείας σύνδεση και στους μετρητές Paul & Joe σε τρεις αποχρώσεις – 01 ροζ για να βοηθήσει το δέρμα να εμφανίζεται φωτεινότερο και καθαρό, 02 πορτοκαλί έως κατάλληλο ανομοιόμορφο τόνο δέρματος και 03 σαφή για ακτινοβολία και φωτεινό φινίρισμα.

Τιμή: $ 36 το καθένα, διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις
Διαθεσιμότητα: Ερχόμενοι Αυγούστου προς τους μετρητές Paul & Joe και online
Μακιγιάζ και Charm Blog Βαθμολογία: B

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *