Πώς να ξεκινήσετε μια ομορφιά και να κερδίσετε χρήματα Uncategorized Το καλύτερο σε έφεση από την εκκίνηση, νοί. 2: Neve Cosmetics

Το καλύτερο σε έφεση από την εκκίνηση, νοί. 2: Neve Cosmetics

Η κούπα μου πυροβόλησε με το Neve Cosmetics Elegantissimi Palette. Συνελήφθη για την κατοχή και πολλά μακιγιάζ!
Neve καλλυντικά, eh;

Neve είναι η ιταλική λέξη για το χιόνι, καθώς και ενώ οποιοσδήποτε τύπος άλλης ημέρας θα αρχίσω να σας λέω όλα για τον πανέμορφο λόγο πίσω από αυτό το όνομα, σήμερα δεν μπορώ να συνεργαστώ τίποτα θετικό σε οποιοδήποτε είδος τύπου νερού που πέφτει από ο ουρανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό είναι δεδομένου ότι βρέχει για δύο τρομακτικές εβδομάδες, καθώς και ο μετεωρωθικός εαυτός μου δεν μπορεί πλέον να το πάρει.

Εάν συμμορφώνεστε με το blog μου, τότε θα καταλάβετε ότι όλα ξεκίνησαν μαζί μου που προκαλούν μια αρχαία κατάρα, καθώς και να ενεργοποιήσετε την οργή των θεών, οπότε δεν πρέπει πραγματικά να διαμαρτύρονται, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η φρικτή κατάσταση καιρού είναι το δικό μου λάθος ( * πηγαίνει να κλαίει στη γωνία *).

Αντί να γκρίνια, πρέπει να επικεντρωθώ στα λουλούδια στον μεταφορικό κήπο μου, όπως και ο Karen με δίδαξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Το Neve Cosmetics την Τρίτη αυξήθηκε από τον γαλάζιο κήπο
Neve καλλυντικά προσθέτει απολύτως πολλά λουλούδια στον κήπο μου, συμπεριλαμβανομένου αυτού του γοητευτικού αυξημένου, καθώς και την εμπνευσμένη προσέγγιση πίσω από το εμπορικό σήμα … πιστεύουν ότι, όπως και οι νιφάδες χιονιού, όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί καθώς και πανέμορφοι με τον δικό τους ειδικό τρόπο, επίσης Καθώς συμμετέχω προσωπικά την ίδια ακριβώς άποψη. Πιστεύω ότι το μακιγιάζ πρέπει να βελτιώσει τη φυσική ομορφιά σας, αντί να το καλύψει.

Η επιχείρηση που βασίζεται σε τορίν προσθέτει επίσης λουλούδια στη ζωή των παρτίδων με τη στήριξη των μη κερδοσκοπικών μη κερδοσμάτων που βοηθούν τους ανθρώπους καθώς και τα ζώα, καθώς και όλα τα προϊόντα τους, καθώς και όλα τα προϊόντα τους χωρίς σκληρότητα, καθώς και δωρεάν σιλικόνες, parabens καθώς και προϊόντα πετρελαίου .

Τα προϊόντα καλλυντικών Neve κατασκευάζονται όλα στην Ιταλία με υψηλής ποιότητας συστατικά

Δεν έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα τους, όμως ό, τι προσπάθησα να αγαπώ, οπότε θέλω απολύτως να ελέγξω τη ποικιλία τους πολύ περισσότερο στο μέλλον.

Τα σημερινά αγαπημένα μου είναι …

Το Neve Cosmetics Blush Garden την Τρίτη αυξήθηκε (€ 10,90 / $ 12)

Η Τρίτη αυξήθηκε σε μεγάλο βαθμό, καθώς και αναμειγνύεται
Κάποιος από τους Neve είναι πολλές πρόσφατες κυκλοφορίες, αυτό το αξιολάτρευτο κομμάτι αυξήθηκε ανήκει στον κοκκινιστή κήπο, μια συλλογή από επτά κοκκινομάλτες, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας. Η Τρίτη αυξήθηκε είναι ένα αρκετά κοραλλιογενές ροζ που μου παρέχει το μέγιστο ανθεκτικό έκπλυσης. Συνδυάζει γρήγορα καθώς και είναι εντυπωσιακά μακράς διαρκείας, ακόμη και στο λιπαρό δέρμα μου.

Neve καλλυντικά Pastello Occhi – φυσικό eyeliner στο Avorio / Beige (€ 4,80 / $ 5.30)

Δεν φοβάμαι πραγματικά γυμνό επένδυση στην ίσαλο γραμμή, αφού με κάνει να μοιάζω με μια κούκλα κινηματογραφικής ταινίας τρόμου, καθώς και δεν πιστεύω ότι ταιριάζει με το μέγεθος των ματιών μου καθώς και το σχήμα, έτσι ώστε η μέθοδος που μου αρέσει να χρησιμοποιεί το παστέλλο Occhi στο Avorio / Beige είναι να ευθυγραμμίσετε τη λυχνία πάνω από μια σκούρα καφέ ή σκιά μπορντό όποτε είμαι στη διάθεση για κάτι διαφορετικό. Συχνά θα το χρησιμοποιήσω για να τονίσω την εσωτερική γωνία του ματιού ή του οστού του φρυδιού.

Pastello Occhi στο Avorio / Beige (Top) καθώς και Pastello Labbra στο Peperoncino / Scarlet (κάτω)
Neve Cosmetics Pastello Labbra – Φυσική Lipcolor στο Peperoncino / Scarlet (€ 4,80 / $ 5.30)

Που διαμορφώνεται για να χρησιμοποιηθεί γύρω από τα χείλη, το Pastello Labbra στο Peperoncino / Scarlet γλιστράει απίστευτα γρήγορα καθώς και δεν αισθάνεται καθόλου ξήρανση. Πρέπει να το αγγίξω μετά τα γεύματα, ωστόσο δεν αιμορραγεί, ούτε το σκούπισμα. Το πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα του είναι ένα λατρεύω καθώς και να φτάσω για όλη την ώρα στους θερμότερους μήνες.

Neve Καλλυντικά Pastello Labbra στο Peperoncino / Scarlet στα χείλη μου
Neve Cosmetics Elegantissimi Συνδυασμός (26,80 € / $ 29,60)

Το Cosmetics Neve Cosmetics Elegantissimi Syshadow συνίσταται από 10 Pans x 3 g / 0,106 oz.

Elegantissimi (= εξαιρετικά κομψό) είναι η εμφάνιση που θα ολοκληρώσετε χρησιμοποιώντας αυτές τις 10 ουδέτερες σκιά ματιών που έχουν είτε ένα ματ είτε σατέν φινίρισμα. Αυτός είναι ο συνδυασμός για να φτάσετε για το πότε θέλετε να δείτε μαζί, ωστόσο όχι υπερβολικά.

Elegantissimi σκιά ματιών στα μάτια μου, στα φρύδια μου καθώς και κάτω από τα ζυγωματικά μου για μια λεπτομερή προσανατολισμένη εμφάνιση
Τα σκιά ματιών είναι απλά να μένουν και, παρά το να είναι χωρίς σιλικόνη, δεν θα σταματήσουν να δουλεύουν ανεξάρτητα από την ευκαιρία.

Την άλλη μέρα τα χρησιμοποίησα για εννέα ώρες (πάνω από το NARS PRO-PROW. Το μόνο δυσμενές που μπορώ να ανακαλύψω είναι ότι είναι ένα smidgen σε σκόνη, όσο καιρό, εφόσον δεν υπερφορτώνετε το καθαρό σας, θα είστε εντάξει. Συνήθως αντιμετωπίζω εξαιρετικά μικρά σε όχι μετά τα αποτελέσματα καθόλου.

L-R: Coco, Etoile, πεταλούδα, Bonbon, Noisette
L-R: κάπνισμα, peluche, κρουασάν, εσπρέσο, μαύρα πρόβατα
Neve Cosmetics Flatbuki (€ 11.90 / $ 13.10) καθώς και το Contour Clean (€ 12.90 / $ 14.20)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Neve καλλυντικά κάνει επίσης μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από βούρτσες χωρίς σκληρότητα. Είχα το flatbuki μου καθώς και το περίγραμμα καθαρό για χρόνια, καθώς και εξακολουθούν να φαίνονται ακριβώς όπως το έκαναν όταν τους έλεγα. ΑυτοίΔιάταξη καθώς και δεν ρίχνει.

Πυροσβεστικά συσκευασμένα, ωστόσο, εξαιρετικά μαλακό, η επίπεδη κορυφή Kabuki είναι φανταστική για να εφαρμόσει τόσο τη σκόνη είτε το υγρό θεμέλιο καθώς και στο Pat στη σκόνη ρύθμισης χωρίς να μετακινήσετε οποιοδήποτε τύπο concealer μπορεί να έχετε προηγουμένως εφαρμοστεί. Το περίγραμμα καθαρό είναι το go-να καθαρίσω κάθε φορά που δουλεύω με sheerer blushes.

Εάν είστε σε απευθείας σύνδεση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να αγοράσετε αυτά καθώς και πολλά περισσότερα πιο μαγευτικά προϊόντα στο Nevecosmetics.it ή αν χαλαρώσετε από μακρινές εκτάσεις, μην αποτυγχάνετε να θυμάστε να πάτε σε μια βιοτροπιερία στο επόμενο ταξίδι σας στην Ιταλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *